Продавець Интернет-магазин "Eco-Sushi" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
92 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (95) 745-90-48
улица Автопарковая, 7, Дніпро, Україна
Интернет-магазин "Eco-Sushi" Все для приготовления суши
Кошик

Темакі-суші - ідеальна японська закуска

Темакі-суші - ідеальна японська закуска

Сьогодні ми хотіли б Вас познайомити з одним з видів суші – темакі-суші.

Слово «темакі» в перекладі з японської мови означає роли, які приготовані руками. В Японії це блюдо шалено популярне зважаючи легкості приготування. Для того, щоб зробити темакі-суші, Вам не знадобляться ніякі спеціальні пристосування або навички.

Темакі-суші були придумані випадково, у вигляді закуски. Як-то раз кухарі просто не встигали створити шедевр із запропонованих інгредієнтів, і тому вирішили спростити блюдо. Залишки продуктів зібрали разом і загорнули в один лист норі, складений у формі конуса. Ось і весь рецепт приготування темакі-суші. Цей вид суші не розрізають на шматочки, а їдять цілим «рулетиком».

Інгредієнти для темакі-суші можуть бути різноманітні. Іноді використовують навіть зовсім не японські страви: яловичину, свинину, курку. Темакі-суші завжди мають чудовий смак, хоч це блюдо і без всяких витребеньок. Є темакі потрібно без паличок, руками. Довжина темакі-суші становить приблизно 10 см. Це блюдо потрібно їсти відразу після приготування, так як лист норі дуже швидко просочується вологою, що міститься в рисі, і втрачає свою форму.

Для темакі-суші важливо обрати якісні листи норі: вони повинні бути підсушеними, мати рівний темно-зелений глянцевий колір і бути хрусткими. Підсушити норі можна в мікрохвильовій печі або в духовці. Важливо правильно просушити норі – тільки з одного боку, інакше можна зіпсувати смакові якості цього продукту. Якщо немає можливості дістати норі, то можна замінити водорості листям салату-латуку. Звичайно, смак страви від цього зміниться – він стане більш м'яким і не таким характерним.

Для темакі-суші випускаються спеціальні підставки. Вони дуже зручні і гарно виглядають на столі. Поруч можна покласти васабі, імбир та інші спеції.

Японці часто додають в темакі-суші білу редьку і молоді пагони дайкона. Завдяки цим добавкам блюдо отримує особливу пікантну гостроту. В якості напою до цієї страви Ви можете використовувати саке або зелений чай.

Темакі-суші – це прекрасна закуска, яка буде актуальна на будь-якій вечірці.

У нашому інтернет-магазині «Eco-Sushi» Ви можете придбати всі необхідні інгредієнти для втілення всіх своїх кулінарних ідей.

 

Інтернет-магазин «Eco-Sushi» - з нами смачно!

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner