Удон — один із різновидів локшини з пшеничного борошна, характерних для японської кухні.
Слово походить від південнокитайської назви кентонів.
Удон і соба — це традиційна японська локшина
Під час приготування удона використовується най товстіша локшина — від 2 до 4 мм у діаметрі. Колір локшини може бути від білого до брудно-білого, а консистенція м'яка та еластична. Удон зазвичай подається як суп із локшиною в бульйоні. Його можна вживати в їжу як гарячим, так і холодним, що робить його особливо цінним літом як засіб для боротьби з жарою. Зазвичай декорується нарізаним зеленим луком.
У нашому інтернет-магазині "Eco-Sushi" Ви можете придбати якісні продукти для приготування суші!
Наші фахівці дадуть відповідь на всі Ваші запитання.
Основні | |
---|---|
Тип | Лапша |
Вага | 300 г |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 65 ₴