Мірин — це солодкий соус, або навіть рисове вино, яке використовується в японській кулінарії. Додається до маринадів, соусів і тушкованих страв.
Соус мирин виробляється з клейкого рису з додаванням дріжджів і цукру. Завдяки своєму солодкуватому приємному смаку та сиропоподібній консистенції мірин широко використовується в японській кухні, прекрасно поєднуючись зі стравами з риби та морепродуктів, перебиваючи різкий запах цих продуктів. А якщо Ви додасте трохи мірину під час приготування м'яса, то така страва стане ніжнішою на смак і м'якішою за консистенцією, також можна додати мірин у маринад для замочування м'яса перед приготуванням на грилі. Крім того, мірин прекрасно поєднується з овочами та його можна додавати під час варіння й тушкування овочів. Саме в мирині Японії маринують редьку дайкон.
Мірин — це продукт, який використовується і в приготуванні вегетаріанських страв.
У нашому інтернет-магазині "Eco-Sushi" Ви можете придбати якісні продукти для приготування суші.
Наші фахівці проконсультують Вас з будь-якого питання.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Соуси |
- Ціна: 2 150 ₴/каністра