
Вага одного паковання — 500 г. У ящику 5 пачок
Стружка тунця здобула широке поширення в японській кухні. Вона також називається «боніто». Стружку готують особливим способом. Филе тунца спочатку варять, для того щоб вийшов зайвий жир, потім коптять і сушать до твердості каменю (calorizator). І потім уже роблять саму стружку, струганяючи шматок тунця на спеціальній дошці.
У стружці тунця містяться вітаміни: РР, Е, В9, В6, В2, В1, А. Мінеральні речовини: нікель, молибден, фтор, хром, залізо, хлор, фосфор, йод, магній, кальцій, залізо та інші.
У нашому інтернет-магазине "Eco-Sushi" Ви можете придбати якісні продукти для приготування суші.
Наші фахівці проконсультують Вас із будь-якого питання.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 860 ₴/упаковка